Paper thread

 
Det finns så mycket man kan pyssla av papperssnöre! Man kan t.ex. dekorera glasburkar/skålar eller göra egna korgar och lyktor. Det finns liksom en massa fina grejer man kan hitta på. Och det är ju så lätt! För min del blev det den här gången att dekorera en glasburk. Kan användas som lykta, burk för pennor/sminkborstar/hårspännen, you name it. Tycker den blev riktigt söt, eller vad tycker ni? 
 
Jag använde mig av en tom fetaost burk i glas (samma burk som jag använde mig av här), papperssnöre och limpistol. Det är bara att turvis placera lite lim på burken och vira runt snöret. Super enkelt och tar endast några minuter!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)