Mallora 30.4-7.5

Jadå, nu är det nästan packat och klart. I natt klockan 3 drar vi åt flygfältet. Kommer och bli en spännande resa. Men så börjar jag sakna väldigt mycket min underbara pojkvän som jag inte sett på en tid, ush kommer att bli jobbigt att vara borta från honom. Samma gäller det med Jossan. En vecka där går vel endå relativt snabbt, är snart tillbaka. So long, ha det super bra, härja lagon mycket nu på vappen och njut av den kommande våren! Puss puss ♥       

Psst! Vet inte om jag kommer att ha möjlighet till internet men om inte så blir det blogg paus under tiden jag är bortrest. Försöker fixa internet så jag kan blogga. Det kan dock vara ett problem men får se.

Ennu en bild på mitt nyklippta hår, blev rätt så kort.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)