Lite bilder

Jag vaktar Ian här hemma hos Sara och Affe. Han sover nu så sött men vänta bara då han vaknar, då blir det skrik, gråt och gnäll. Skönt då det är helt tyst i huset. Idag är det nog den varmaste dagen på länge. Solade redan en stund och det var jätte skönt. Klockan 17 fram till 20 så är det bara ridningar. Hoppas hästen beter sig bättre idag. Igår betedde han sig inte bra så jag var tvungen att alltid nu och då hoppa på häst ryggen för att han vägrade att röra på sig och backade i en massa träd och buskar.

Visar lite bilder på djur som bor här. Här på holmen finns mycket djur. Hästen, får (vilka är super gosiga av sig), kaniner, en gris, en hund och två katter.

Så här såg hästen ut före han rullade sig.

Och så här efter det...


Super söta bilder på holmens får, naaw.

Jag tycker de är bara så söta!

Aa jaa men vi hörs mera imorgon, ha det bra ♥


Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)