Addicted

Nu skall jag kolla på några Sex and the city avsnitt. Fylla sängen med en massa kuddar, ta en bekväm ställning,
dra täcket över fötterna och placera datorn framför mig. Kan det liksom bli bättre? Jag har nog redan sett alla avsnitt, tre gånger igenom, haha. Så går det då man har hela boxen.

Skulle vilja börja kolla på någon annan serie men jag vet inte vilken. Har ni några förslag? Förstå mig inte fel, jag älskar Sex and the city och det kommer alltid vara min favorit serie. Men jag börjar kunna alla avsnitt utan till så det
är lite tråkigt då jag alltid vet vad som kommer att hända i förväg, haha.

Ändra problemet är att jag är lite kräsen, tycker de andra serierna suger, haha. Eller, jag vet liksom inte vilken annan serie som skulle vara lika bra som Sex and the city. Aaa jaa, vilket i-lands problem jag har, haha. Vi hörs i alla fall mera imorgon på morgonen.

God natt. ♥
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)