Livet rullar på

Hej hej, och ännu en gång hej. Jag har haft en rätt så hektisk dag. Stridit med skolan typ hela dagen, med andra ord försökt få vissa kurser godkända som jag redan gått. Men nej, i vår skola skall allt göras så svårt som möjligt. Kurserna måste valideras, och det skall fyllas i en massa papper hit och dit. SUCK!
 
Dagen blev räddad då vi med "Mylly teamet" gick ut och äta, och sen var vi även och spela Megazone, sjukt kul. Tack tjejer! Imorgon skall jag till skolan och fixa lite saker och sen är det jobb 13-19 som gäller. Och seeen efter det kommer min prins äntligen tillbaka till Åbo, hans studier börjar nämligen också. Hösten känns okej då man får sin kärlek tillbaka. Men nu skall jag sluta prata om det här så att inte Steffa blir äcklad, höhö. Natti. ♥
 
 
Gårdagens jobbsmycken. Alltså snygga armband eller!?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)