Längtan är stor

Nu är jag hemma igen, hjälp. Tomt, det är vad jag känner. Känns som om jag lämnat ett till hem bakåm mig... Vi stor trivdes i Sousse, och nu känns det himla ledsamt att vara hemma i Finland igen, samtidigt som det nog känns skönt. Har varit vaken i 43h, och vår resa tog sammanlagt kring 15h så jag borde sova, men det går inte. Är helt råddig. 
 
Jag har massvis med bilder att visa så det skall jag göra så fort jag känner för det. Det finns såå myket som jag vill berätta. Alltså oj, vilken resa! Har lärt mig så mycket om mig själv, och så har jag skapat en helt ny bild av världen. Har fått enorma kulturkrockar! Men jag får lov att berätta mera en annan gång. En sak vill jag bara säja ännu, res mera!
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)