Friday baby

Hejsan. Jag har haft en riktigt lyckad fredag. Jobbade 13-19.30, och vi sålde grymt bra! Hade kunder hela tiden och alla bara tackde och bockade för bra kundservice, feels good. Kom hem 21 tiden, fixade middag och till efterrätt blev det en bananplätt med jordgubbar, så sjukt gott! Tänk att en tuff jobbdag och lite bananplättar även kan göra en människa lycklig och glad? Imorgon blir det jobb igen och så skall jag på kvällen hem till mina föräldrar, myys. 
 
Jag har förresten börjat få en massa fräknar, jag vet inte riktigt vad jag gillar dem, haha. Men jag vet att min pojkvän äääälskar dem, hehe. Somrigt är det ju! Och fy sjutton vad skönt att gå omkring utan smink.
 
Summerlook.
Bananplätt ala Martina, gott!
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)