1 advent

Kan inte fatta att det redan är 1 advent!! Sjukt hur tiden bara rusar iväg, snart är man hundra år och har egna barn och barnbarn och barnbarnbarn, hehe. Nej men jag är glad att tiden går fort just nu för jag längtar till julen (som alla andra säkert också men ändå), myyys. 
 
På fredagen rusade jag iväg från jobbet hem för att byta om till halare och påbörja glöggrundan för min del. Alla andra hade ju redan börjat 3 tiden, men det gällde bara att ta ikapp dem ;) Kul hade jag hela kvällen, både på barrundan och på Monkey.
 
Igår gjorde jag inget speciellt för var rätt så trött, idag däremot har jag varit och shoppat med Matilda, hängt med syster och hennes pokvän och hälsat på hos mormor. Nu sitter jag här i min lilla lya och äter lite kvällsmat, håller även på och lägger upp lite julljus, så himla mysigt! 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)