Busy

 
Halloj! Vet ni vad jag har gjort under två dagar? Jo levt utan internet! Skrämmande hur beroende man är av att varje dag ha internet runt sig, på datorn, paddan och telefonen. Lite sjukt faktiskt. Men det är väl bara så världen fungerar idag? I alla fall, den här veckan har handlat om praktik, träning, jobb och möten. Jag vet inte hur länge jag kommer årka på det här sättet, det är liksom inte riktigt friskt att hålla på med praktik och två jobb på samma gång. Men kanske jag årkar till slut, 8 veckor kvar!
 
Ja hörni, har inte så mycket mer att berätta just nu. Har en skön LEDIG helg framför mig så kommer nog knappast att blogga, men under nästa vecka skall jag nog få in åtminstone ett inlägg. Och förresten, jag tackar och bockar för att ni fortfarande årkar hänga på här. ♥Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)