Tingsrätten och munkar

Hääääääj. Jag vet att jag inte bloggade förra torsdan, men hade har för mycket på gång, igen. Fattar inte hur "storbloggare" hinner blogga hela tiden?? Eller kanske är det för att de inte har något (annat) jobb? Höhö. Any way, jag är här nu. Kan ju sammanfatta lite hur förra veckan var, praktik måndag till fredag och jobb fredag och söndag, där har ni det. På lördagen firade vi min syster som fyllde 25.
 
Den här veckan började med tingsrätten... var som vittne till en vän som sökte kontakt- och besöksförbud åt en granne. Jag kan säja att jag inte på länge varit så rädd som jag var då jag kom in till salen! Där satt min vän, hennes familj, domaren, sekreteraren, grannen och hens advokat. Jag satte mig i ett eget bord med mikrofon. Domaren började med att fråga några detaljfrågor och sedan skulle jag säja efter henne "jag lovar och svär att inte ljuga bla bla bla...", ni vet säkert? Det som alla gör i filmer också haha. Efter det fick min vän ställa mig några frågor, och där efter advokaten. Jag bara darra då jag svarade, för hade ju precis svärt till en domare att inte ljuga så fick fundera ut väldigt noga vad jag skulle svara. Allt gick bra och grannen blev dömd, så ett bra slut så att säja. Men den stunden då jag satt där inne i salen kommer jag nog aldrig att glömma!
 
Det var då måndagen, igår däremot var jag hemma hos mamma och pappa och stekte munkar! Alltså, oooh. Så jäkla gott med färska munkar! Men hörni, nu skall jag fixa mig och sedan dra på jobb! Vi hörs mera imorgon!
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)