Still remember me?

Hej, minns ni mig ännu? För jag minns inte riktigt mera hur man bloggar och hur man skriver inlägg. På senaste tiden har jag ju endast postat inlägg fyllda med bilder, lätt liksom. Känns ovant att verkligen SKRIVA inlägg. Men här är jag ändå, och vet ni vad, även fast det känns konstigt så känns det med det samma bra. 
 
Vad har jag hållit på med då under denna paus? Förutom jobb har jag besökt Stockholm, spenderat några sköna dagar ute på Steffas lande samt varit till Helsingfors på en liten borbacken & shopping visit. Och förra onsdagen grävde jag även fram min halare och invigde det nya studieåret. Japp, imorgon börjar nämligen mina studier igen. Och hur tråkigt det än känns så är ju hösten verkligen här, igen. Men, man får ta det som det kommer, och försöka njuta så gott det går. Men hörni, jag lovar inget, men har på kännan att ni kanske hör av mig inom kort, mina fingrar vill nämligen inte sluta skriva. Ohh, har saknat denna känsla. Kram!
 
 
Senaste på instagram.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)