Crafts

Nu tänker jag spränga fram något nytt och fräscht här på bloggen, nämligen en ny kategori. Kankse den trappar upp min blogg inspiration också? Vi får väl se. Kategorin kommer att stå under namnet "pyssel" och det kan även vara att jag slår ihop den med kategorin "hem & inredning". Pointen är att det kommer handlar om pyssel, jag har nämligen börjat pyssla och rita väldigt mycket under den senaste tiden så varför inte visa upp det här på bloggen? Men, det kommer inte att handla om julkorts tips och påskpyssel, utan lite mera speciellt och unikt. Så vad tror ni, blir det här bra? Jag är i alla fall taggad :)
 
Har på skoj börjat "designa" egna kläder också, super roligt att få skissa upp olika ideèr. Jag vet att jag inte är världens bästa på att rita, så ta inte det här på allvar. Bara något smått jag tycker om att göra på kvällarna. :)
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)