Det där med åldern

Tjena! Idag hinner jag tyvärr inte blogga så hemskt mycket, skall nämligen riktigt just springa iväg på jobb. Men, för att komplettera det så kommer jag imorgon att publicera ett lite större inlägg, tänker inte avslöja desto mera ännu!
 
Vet ni annars vad jag insåg idag? Jag börjar bli gammal. Det här är den åldern då vänner och bekanta i min ålder börjar skaffa barn, och det är inte mera underligt eller ovanligt. När man gick på gymnaise och hörde att någon då fick barn i den åldern blev det ju ett himla halåå, men inte längre. Hjälp? Dessutom kollade jag på bilder då jag var kring 20 år, var ju mycket snyggare då??! Så säjs det väl, att kvinnan är snyggast som 20 åring, sen börjar man bara trappa ner. Ehhh.
 
 
Steffa 20 år och Martina 19 år. Take me back?
 
Men okej för att lätta på stämningen tänkte jag visa denna bild. Haha. Martina 19 år var väl aningen kär i Danny O`Donoghue från The Script? Aaaahahahahaaaaa :'''D Så, det finns väl en fördel med att bli äldre också, nog för att jag fortfarande älskar Danny men kanske inte riktigt så här mycket, höhö. Kommer ni ihåg den här?
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)