Påskägg ala Mangoow

 
Här har ni resultatet på mina "påskägg" som jag gjorde av trolldeg. Testade mig fram och lekte lite med färger, och tycker det blev riktigt fint. Fast visst ser de helt ut som stenar? Haha, märkte det precis, men de är då alltså gjorda av trolldeg som jag färgat. Den rosa runda "plattan" gjorde jag också av samma deg, man kan typ ha ljus på den eller något.
 
Till näst skall jag göra mera påskägg men i lite gladare och påskigare färger, som grön och gul typ. Tror det kommer bli riktigt fräscht, tänkte placera dem tillsammans med påskgräs sedan på påsken. Kommer nog bli bra! Och hörni hojta till om ni vill ha receptet på min trolldeg. Nu skall jag sova för har morgontur imorgon, pöss.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)