Galaxy shoes

Hade tråkigt här för ett par dagar sedan så bestämde mig för att pyssla lite. Resultatet ser ni nedanför, ett par DIY galaxy shoes.  De blev helt okej tycker jag, med tanke på att det var första gången jag använde akrylfärger på tyg. Fast nu då jag tänker efteråt så skulle jag nog kanske ha målat dem på ett annan sätt, men gjort är gjort. Eller vad tycker ni, ser man ens att det skall föreställa rymden haha?
 
Allt man behöver är ett par tygskor (svarta eller vita), akrylfärg (eller tygfärg), sax, tejp, penslar och svampar. Det var jätte kul att göra dessa, och vill ni ha mera detaljerade instruktioner på hur jag gjorde så är det bara att hojta till.
 


Anonym    •     •  

Jag vill veta!! :))))


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)