Dagens

Dagens tunga: Skolkurator utbildning 8.30-15 och jobb 16-21.15. Resultat: Trött tjej men med det samma otroligt nöjd för att jag fått så mycket gjort!
 
Dagens positiva: Muskelvärken i ryggen och midjan börjar sakta men säkert ge sig, får fortfarande vara super försiktig då jag gör snabba rörelser men åtminstone har värken minskat!
 
Skolkurator utbildningen fortsätter även imorgon bitti så riktigt ännu får inte jag ta helg, men imorgon, imorgon efter klockan 13 skall det firas. Den här veckan har jag kämpat med att bli frisk, kämpat på jobbet, kämpat i skolan och skrivit färdigt min kriminalvård handbok samt 2 andra skoluppgiter. Powerpuff girl!
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)