Last of summer

 
Några bilder från början av september då det ännu såg ut som sommar. Nu skriker det höst då man tittar ut. Men vet ni vad, för första gången på flera flera år så tycker jag att höst är helt ok. Även fast sommaren var super duper kort. Jag vet inte varför men så här är det. 
 
Vill ni veta hur jag annars mår då? Viruset håller ÄNTLIGEN på att ge upp, men nu har jag snappat åt mig ett till problem, jag sträckte mig här för några dagar sen och fick riktigt ont i ryggen. Två dagar senare flyttade sig värken mera mot magen och då blev jag orolig, funderade på ifall det är blindtarmen och allt. Nu har värken även åtevänt tillbaka till ryggen och sitter där bestämt. Går typ som en gammal tant och kommer inte upp ur sängen själv för att det gör så ont. Nu kanske ni undrar, hur kan jag ha så jäkla dålig tur?? Det undrar jag själv också! Först angina, sedan en ordentlig virus som gör mig helt död och nu då jag äntligen håller på och blir frisk så kommer det här?! Aa jaa, min läkare ringer mig imorgon så skall väl på blodprov igen för att kolla mina värden. Mikko tror att det först bara var en försträckning i muskeln men att det nu blivit inflammerat. Vi får väl se, kanske jag ännu en dag blir frisk.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)