Yes

Är helt döödskär i mina nya heels! Kommer antagligen bli sådana skor som jag mest kollar på haha. Nej de ska nog bäras flitigt. Förutom att jag köpt nya skor så har jag även köpt en ny telefon! Alltså, min gick ju sönder för ett tag sedan och sen dess har jag haft min mammas gamla telefon. Ni har ingen aning om hur skönt det är att äntligen ha en telefon som inte dör då man öppnar whatsapp haha. Nu har jag en Samsung Galaxy S6 och hittills har jag varit riktigt nöjd. Ska försöka vara super försiktig med att inte tappa den nu! 
 
Nya skor och ny telefon är faktiskt det enda intressanta i mitt liv just nu. Så här ser mina dagar ut; så gott som varje dag examensarbete i skolan 9-17, och någonstans där emellan klämmer jag även in två eller tre jobbskift. Men som tur är det endast lite på en vecka kvar, sen ska examensarbetet vara inne. Slutspurt (läs: panik) är det som gäller!
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)