Update

Tjohoo! Här är jag igen, var länge sen sist. Ärligt talat så är mitt liv rätt så kaotiskt just nu, eller har tusen saker på gång. Examensarbetet tar enormt med tid, speciellt då jag skriver i grupp. Måste ju ta i beaktande allas tider och åsikter. Sakta men säkert blir det väl bra, hoppas i alla fall. Börjar dock få lite panik då hela skitet ska vara inne om en månad, eehm.
 
Annat då, jag blev erbjuden en högre position på Glitter, och vet ni vad, jag tackade JA. Även om det betyder dubbelt med jobbskift och ansvar. Jag vet inte om det var dumt eller smart, återstår att se. Har ingen aning om hur jag kommer få alla pusselbitar att gå ihop, men det skall nog gå. Men taggad är jag, kommer få göra massor med nya grejer!
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)