Work

Idag var det meningen att jag skulle ha en ledig dag. Hade planerat in träning, självstudier, installering av min nya diskmaskin och myskväll med Steffa, men så blev det ju inte. På morgonen fick jag ett samtal att det är panik på jobbet och att det behövs någon till kvällvsskiftet, gissa vem som ställer upp? Jag, såklart. Alltså jag borde verkligen lära mig säja nej. Ibland är jag bara aningen för snäll. Jag älskar mitt jobb men även jag behöver en ledig dag ibland.
 
Jobbdagen gick i alla fall rätt så fort. Vi fick fem stora lådor fulla med en massa vårnyheter, så jag hade i alla fall något att göra. Fick dock sjukt ont i huvudet mot kvällen och det har inte släppt ännu heller. Ögonen, pannan, tänderna, allt bara värker. Blir nog sängen som gäller nu, hoppas värken är borta imorgon, god natt på er!
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)