My choice

Nytt år, nya möjligheter, så säjs det ju. Varje år samma sak, "i år skall jag på RIKTIGT börja träna ordentligt, äta och leva hälsosammare etc." Ändå börjar rätt så många 1 januari med att beställa hem pizza och må dåligt. Varför skulle det vara annorlunda detta år? Hur kan jag på RIKTIGT få mig att hålla mina löften? Det handlar om självdisciplin, något som jag inte har. Jag gör konstant dåliga val även om jag vet hur dåligt jag kommer må efter det. Jag tränar inte, även om jag vet att min kropp skulle må tusen gånger bättre om jag ens tränade två gånger i veckan. 99% av gångerna då de från jobbet ringer och frågar om jag kunde komma på extraskift så tackar jag ja, även fast jag egentligen inte skulle ha tid för det. Jag vill, att 2016 kommer bli ett år där min hälsa och mitt mående kommer först, åtminstone i de flesta fallen. Jag tänker för mycket på vad andra tänker och tycker, jag bryr mig helt enkelt för mycket. 2016 kommer bli ett år då jag gör saker som får mig att må bra!
 
Okej, det här kanske kom aningen spontant nu, med tanke på att jag inte bloggat på ett tag. Men jag sitter på tåget (är på väg upp till Laihela till ett par dagar) och på tåget får jag alltid lust att skriva av mig. Beror antagligen delvis på att det inte finns annat att göra haha.
 
Annars så kan jag tillägga att både min jul och mitt nyårsfirande gick bra. Julen var jag hemma och gjorde sådant som jag alltid gör. Äter, är med familjen och tar det lugnt. Nyår firade jag med Steffa, hennes pojkvän och ett gäng andra trevliga människor.
 
Nu är jag som sagt på väg upp till Laihela för att spendera några dagar med Mikko. Blir skönt, både att få vara med honom och att få komma lite bort från allt.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)